Parfumuri Outlet

Daca, automat, crezi ca intelegi pe cineva, este...

Status De viata Daca, automat, crezi ca intelegi pe cineva, este foarte probabil sa nu il intelegi pe deplin. Dar daca incerci intr-adevar sa asculti, sa te pui in locul persoanei respective, sunt mari sanse sa il intelegi cu mult mai bine dupa aceea

Trimite acest status:

           

Alte statusuri De viata

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti sau sa pui un status De viata pe Facebook, Yahoo Messenger haios si original noi te ajutam. Aici vei gasii peste 1000 de statusuri De viata impartite pe categorii (Statusuri de dragoste, de despartire, de viata, despre fete, despre baieti, amuzante, despre bani, despre prieteni, filozofice, triste sau suparate).

Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta

 Vezi status

Am invatat sa am rabdare... ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

 Vezi status

Motivul pentru care oamenii păstrează amintirile, este pentru că ele sunt singurele care rămân la fel atunci când toată lumea se schimbă.

 Vezi status

"Nu acum! mai apoi" - cea mai periculoasa boala, care mai devreme sau mai tarziu va ingropa toate visele tale impreuna cu tine.

 Vezi status

Daca lupti , atunci poti sa pierzi ... daca nu lupti ..deja ai pierdut.

 Vezi status
Toate statusurile De viata