Parfumuri Outlet

Ne naştem cu amprenta iubirii in inimile...

Status De Dragoste Ne naştem cu amprenta iubirii in inimile noastre, care ne face să iubim tot ce ne pare frumos. Cine se mai indoieşte ca suntem pe lume pentru altceva decat pentru a iubi?

Trimite acest status:

           

Alte statusuri De Dragoste

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti sau sa pui un status De Dragoste pe Facebook, Yahoo Messenger haios si original noi te ajutam. Aici vei gasii peste 1000 de statusuri De Dragoste impartite pe categorii (Statusuri de dragoste, de despartire, de viata, despre fete, despre baieti, amuzante, despre bani, despre prieteni, filozofice, triste sau suparate).

Te iubesc cu pasiune si iti fac un juramant ca esti singura fiinta ce-o iubesc pe-acest pamant!

 Vezi status

I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine !

 Vezi status

Să preţuieşti mai mult dragostea care ţi se oferă decât una pe care trebuie să o cucereşti !

 Vezi status

Toata dragostea pe care o raspandesti se va intoarce la tine. Poate ca nu imediat, dar vei vedea in cele din urma ca este adevarat

 Vezi status

M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt.

 Vezi status
Toate statusurile De Dragoste