Parfumuri Outlet

Prea multe amagiri turnate in pahare, mult prea...

Status De Triste Prea multe amagiri turnate in pahare, mult prea multe vorbe dure si semne de exclamare. Sincer acum nu-mi pare rau ca te-am vazut si fara masca nu exista "scuza-ma" in cazul tau asa ca lasa!

Trimite acest status:

           

Alte statusuri De Triste

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti sau sa pui un status De Triste pe Facebook, Yahoo Messenger haios si original noi te ajutam. Aici vei gasii peste 1000 de statusuri De Triste impartite pe categorii (Statusuri de dragoste, de despartire, de viata, despre fete, despre baieti, amuzante, despre bani, despre prieteni, filozofice, triste sau suparate).

Există momente în viaţă când nici măcar timpul nu mai poate fi considerat o rezolvare. Asta pentru că sunt răni în suflet, care sângerează...

 Vezi status

Am crezut intr`o relatie ce parea ca va dura pentru totdeauna, insa am platit scump pretul naivitatii pentru ca, totdeauna" pare ca nu exista!

 Vezi status

Cine te iubeste NU te raneste, NU te minte si mai ales NU te foloseste.

 Vezi status

E greu cand tu te gandesti la toti si la tine nimeni

 Vezi status

Uneori, simt.... simt că viaţa e nedreaptă cu mine. Simt că ... orice aş face, mereu mi-ar ieşi prost şi aş dezamăgi multe persoane. Simt...

 Vezi status
Toate statusurile De Triste