Parfumuri Outlet

Cel mai crud lucru e sa lasi pe cineva sa se...

Status De Triste Cel mai crud lucru e sa lasi pe cineva sa se indragosteasca de tine chiar daca stii ca nu ai de gand sa ii raspunzi la fel

Trimite acest status:

           

Alte statusuri De Triste

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti sau sa pui un status De Triste pe Facebook, Yahoo Messenger haios si original noi te ajutam. Aici vei gasii peste 1000 de statusuri De Triste impartite pe categorii (Statusuri de dragoste, de despartire, de viata, despre fete, despre baieti, amuzante, despre bani, despre prieteni, filozofice, triste sau suparate).

Nu pot sa iubesc fara sa am inima, nu pot sa pling fara sa ma doara, nu pot sa traiesc fara sa fii linga mine. Te rog vino inapoi!

 Vezi status

Ce e o amintire? Nu e nimic! Nu o poti vedea, nu o poti auzi, nu o poti atinge... si totusi e atat de mare incat n-ai puterea de a o distruge sau a o uita

 Vezi status

Ma vei uita caci si uitarea e o lege. Vei incerca sa o faci dar nu vei reusi. Si abia atunci vei intelege ca tot cea fost nu va mai fi!

 Vezi status

După un timp ascult altă muzică, mă atrag alte persoane, am alți prieteni și interese noi ... dar am rămas cu aceleași amintiri.

 Vezi status

Tacerea este cel mai zgomotos plans al unei fete

 Vezi status
Toate statusurile De Triste